Tiden har rusat iväg..

..Ja jag har väldigt lite tid för denna blogg just nu. ber så om ursäkt att jag inte har skrivit. Men tiden finns inte riktigt alla gånger.

Och som jag än gång läste så vill ingen höra gamla storyr, men kan säga såhär att det är mkt på gång och mycket annat som har behövt prioriteras framför bloggen.
Framför allt så min bloggtid var ofta då Vanessa sov, förstås. Och nu just och de senaste veckorna då hon sover så har mitt jobb varit att måla, måla och måla. Sen efter jag har målat har jag försökt hunnit träna, löpning och styrketräning. Efter det om jag har hunnit har jag fått prioritera mejl och jobbsaker på datorn. Sen pga det fina vädret så har vi ju varit ute otroligt mycket. Från morgon till sen kväll. Sen att jag somnar på soffan många kvällar gör ju inte saken bättre 😉

Men vad har hänt då. Ja huset går det framåt med. Duktig sambo som bygger och jobbar och sliter. förra dejourveckan var han på jobb mycket, framförallt många nätter.

Sen så förstås så har jag haft mycket träningar och även tävlingar. Novelle har varit superfin nu. 1 maj så gick hon 0/0 och sen ett ner. Nu i lördags gick hon 0/0 i båda klasserna. Hon fick då gå in 100 cm klassen som hon inte har hoppat på otroligt länge. Fin häst. Träning, timmar i sadeln, bra planering och övningar, slit och kämpande ger resultat. Nu tränar vi vidare för nästa mål och ser fram emot sommaren!

Bambis föl borde komma inom en månad. Spännande tider. Hon börjar bli lite stor att rida nu och börjar vara tröttare. Hon får ta det ganska lugnt men hålls igång.

Vanessa och jag är ju ute mycket. Cyklar väldigt mycket. Jag älskar att cykla och lillfröken älskar det också. Hon ska ha hjälmen på och går till min cykel. Jag klagar inte, cykla är roligt och även bra motion. Vi njuter av våra dagar tillsammans. Älskar att vara med henne mest hela tiden. ❤

Vanessa har börjat säga många ord. Hon blev 16 månader igår och kan så mycket och förstår så mycket. Hon har nyligen lärt sig säga ”Bamba” och då man frågar vad Bamba har i magen så klappar sig fröken om magen och säger ”Bejbi”. Sötungen vår. Kusin Willy har nog lärt henne en del av detta eftersom han har gjort samma sak ett bra tag. Det är så roligt att se då hon lär sig av W & W och tittar på vad de gör och vad de säger.

Imårse pratade hon med mommo och moffa i telefon. Vår tjej är enormt duktig på att prata i tel, har varit det länge länge redan. Nuförtiden kommer hon med tel och säger pappa och menar vi ska ringa åt honom. Likadant gör hon då jag är borta och Fredrik sköter. Igårmårse då det regnade som bara den och jag cyklade hem från stallet tidigt på morgonen, hade varit och ridit och fixat allt. Då ringer hon åt mig och babblar och babblar. ❤ vi ringer ju även Mommo förstås. så imårse då hon pratade med mommo och moffa så frågade moffa om hon vill komma och köra traktor. Vanessa sprang genast till dörren och var på väg ut. Likadant då vi gick ut sen så sökte hon moffa och traktorn. Låter som en traktor och har ett skillt sätt att säga moffa. Vanessa har ju varit i traktorn mycket med både mig, lillebror och pappa. Så hon älskar det och vet vad hon vill. Även i Moffas Scania ville hon imårn. Så vi får se vad det bliva av denna tjej sen 😉 Ikväll ska hon iaf få köra traktor och även fara i Scanian. ❤

Ja det finns så mycket att berätta hela tiden. Men nu skall jag snart och hålla en träning. Så jag måste hinna fixa lite saker innan ännu. Jobbmejl bla.

Föreningen tar också tid förstås och det är alltid mycket att göra med den. Men en sak som sporrade mig ännu mera var att vi av Aktiastiftelsen för jakobstadsnejden har valt att ge vår förening ett bidrag för att det tycker vi gör ett mycket bra jobb! Sånt sporrar mig som ordförande att jobba vidare. Detta är en sån sak som gör att vi nog syns och vårt jobb syns fast det inte alltid känns så. tack!

Företaget hinner jag förstås inte med allt som jag vill just nu. Vissa saker måste ligga på is och vissa saker går framåt.

Boken min har jag en hel del på gång med också. Ni får snart se mera 🙂

Ha en fin dag!

Kram Suzzie

http://www.susanngleisner.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s